Gescheiden-afvalbakken

Gemakkelijk uw afval scheiden

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Simplehuman Rectangular Touch Bar GFT 24 + 24 liter

27 okt. 2018
“Ik heb deze prullenbak aangeschaft om afvalscheiding makkelijker en beter te doen. Het is een nette prullenbak, goede kwaliteit. Bakken zelf zijn groot genoeg, maar wel vrij smal. Daarmee neemt de gehele prullenbak overigens niet onnodig veel ruimte in, in de keuken. ”
Simplehuman Rectangular Touch Bar GFT 24 + 24 liter

Wesco Big Double Boy afvalbak

26 okt. 2018
“Uit ervaring weet ik dat Wesco de beste prullenbakken zijn. Niet alleen in gebruik maar ook vanwege het geweldige design. De gescheiden afvalemmers zijn verrassend groot. Bijzonder hoeveel gescheiden afval ik hierin kwijt kan. Het vervangen van de vuilniszakken gaat zeer gemakkelijk doordat de klep in een open stand vast te zetten is. De vuilniszakken blijven goed op zijn plaats doordat je deze kunt vastzetten. Alleen maar voordelen is mijn ervaring. ”
Wesco Big Double Boy afvalbak

Hailo Öko Duo Plus L afvalbak

26 okt. 2018
“ Ik zocht een afval emmer om afval te kunnen scheiden in één bak: namelijk plastic en restafval. De Hailo Oko duo Plus L is daarvoor prima geschikt. De emmers zijn makkelijk te legen en schoon te houden en de bak (in de kleur wit) valt niet op. Standaard afvalzakken van 35 liter en 10 liter passen prima. Ik vind de emmer wel iets te klein, had net wat hoger mogen zijn (het toevoegsel L is dan ook niet echt logisch, vind dit meer een M). Tevens is het plastic van de klep is erg dun, lijkt kwetsbaar (tot nu toe echter geen problemen, time will tell). Ook jammer dat de emmer door het sluitingsmechanisme niet strak tegen de muur kan staan (2cm afstand nodig). Verder een prima product.”
Hailo Öko Duo Plus L afvalbak